[acf field="pre_title"]

ZATRAŽILA ZAŠTITU! Sofija Vergara slučaj prijavila policiji:“Upustio se u uhođenje i uznemiravanje usmereno na mene!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Sofiji Vergari odobrena je privremena zabrana prilaska koju je tražila za muškarca koji veruje da ima „romantičan i porodični odnos s njom i njenim sinom“, piše Yahoo News.

Zvezda serije „Moderna porodica“ zatražila je zaštitu za sebe i svog sina Manola tvrdeći da muškarac stalno dolazi u blizinu njene kuće, uključujući incident u julu, kada je navodno pešačio kroz brda kako bi zaobišao obezbeđenje i vikao da je ona „njegova“.

U sudskim dokumentima do kojih je došla novinska agencija PA, Vergara takođe tvrdi da joj je Gregori Aron Braun (34) u novembru poslao „uznemirujuće pismo“ u kom je naveo svoju nameru da je uskoro pronađe i bude s njom.

„Upustio se u uhođenje i uznemiravanje usmereno na mene, što me ozbiljno uznemiruje i nervira”, rekla je Vergara u dokumentima.

„Braunovo kontinuirano, agresivno i uznemirujuće ponašanje i poruke uzrokuju mi ​​stalnu teskobu i emocionalni stres,“ dodala je.

Rečeno je da je 51-godišnjakinja u strahu za svoju ličnu sigurnost i za one oko sebe jer je navodno ponašanje postalo „izuzetno zastrašujuće“.

Dokumenti su ga opisali kao „mentalno nestabilnog uhodu“ s „dugotrajnom fiksacijom“ na Vergaru.

„On iluzorno veruje da je lično poznaje i da ima romantičan i porodični odnos s njom i njenim sinom, što nema“, stoji u dokumentima.

„Braun kompulsivno uhodi Vergaru i predstavlja pretnju nasiljem i opasnost za nju.“

U dokumentima se navodi da Vergara ne poznaje Brauna i navodi da je on „fiksiran i opsednut“ njom.

espreso.co.rs

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

Najnoviji članci