[acf field="pre_title"]

SAMO ZA TOXIC PORTAL! U susret praznicima sa Sekom Aleksić:“ Ovo su želje Jovana i Jakova!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Praznično raspoloženje je stiglo i u dom naše popularne pevačice Seke Aleksić, gde se svakog dana dopunjava novogodišnja dekoracija koja je, moramo priznati najlepša u pevačicinom domu u Staroj Pazovi. Jakov i Jovan, sinovi Seke Aleksić, već su sastavili listu svojih novogodišnjih želja. Iako im roditelji mogu priuštiti sve što žele, odgajani su s pravim vrednostima, a njihova majka s ponosom otkriva koliko su bili skromni dok su zapisivali svoje novogodišnje želje.

– Obojica su izrazili šta žele da dobiju od Deda-Mraza, Jakov je poželeo neku sliku, a Jovan neku pušku. Jakov je imao mnogo želja, ali to su sve male sitne stvari. Bili su skromni. Za Novu godinu sve ispunjavam – ispričala je Seka za medije, te otkrila da sinovima ipak objašnjava da neke stvari moraju da zasluže svojim ponašanjem.

– Moja deca su dobra. Naravno da mora i po zasluzi, ako nešto nisu zaslužili, ako su napravili nešto što nije u redu, svakako da su kažnjeni. Tako treba da odrastaju, tako sam i ja vaspitavana. Moraju da znaju šta može, a šta ne. Nikako ne mogu da imaju sve – objasnila je Seka.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci