[acf field="pre_title"]

SVI DETALJI GALA ODMORA DARE BUBAMARE! Pevačica ovako uživa na Mikonosu!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Dara Bubamara na Mikonosu boravi u jednom od tamošnjih najluksuznijih hotela, a kako još kažu, elitne klubove takođe ne zaobilazi, već se provodi kao u filmu.

– Dara je otputovala na Mikonos s frizerom, koji joj je blizak prijatelj. Želi da se odmori od nastupa, pošto je tokom leta pevala gotovo svako veče, a tim tempom nastavlja i čim završi odmor. Smeštena je u hotelu s pogledom na more, koji ima bazen. Kad joj dosadi plaža, u apartmanu ima džakuzi u kom može da se opusti, običan i vodeni krevet… Na raspolaganju su joj i svakodnevne masaže, kao i kozmetički tretmani, koje ona rado upražnjava. Za to zadovoljstvo izdvojila je 15.000 evra – rekao je „Informeru“ insajder, pa nastavio o tome kako je pevačica i baš široke ruke, kada se izlazi.

Foto : Printscreen Instagram.

Za noć kupi preko 20 flaša!

– Iako joj treba pauza od svirki, ipak joj nije dosta izlazaka. Po podne je na dnevnim žurkama, a uveče u jednom od najpoznatijih klubova na Mikonosu. Naručuje, časti šampanjcem konobare, obezbeđenje… Za noć kupi preko 20 flaša i to samo šampanjca, a gde su kokteli, vino…. Bogami, za veče potroši najmanje 5.000 evra – tvrdi on.

Zatim, za pomenute medije zaključuje rečima:

– Ovim tempom će za deset dana na izlaske da potroši čak 50.000 evra. E, to još nisam čuo. Definitivno se opustila i uživa za sve pare. Mada, kad je reč o Dari, to ne treba da čudi. Veliki je hedonista. Voli da radi, zaradi, ali, vala, i da potroši.

 

informer.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci