[acf field="pre_title"]

Tea Tairović iskreno: „Majka je moj najbolji prijatelj“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Ona je mlada, malo je reći prezgodna i veoma talentovana kada je u pitanju muzika. Polako i Svetica su samo neki od naziva njenih hitova koje je, moglo bi se reći, imala sreće da „ubode“ od samog početka karijere. Takođe, odlično zvuče i njene obrade pesama koje su prethodno otpevale njene koleginice Jovana Tipšin ili Elma Sinanović…

Sigurni smo da ste pomislili na pevačicu Teu Tairović.

Pored toga što je za nekoliko godina postojanja na estradi uspela i da snimi duet sa legendom narodne muzike Šabanom Šaulićem, mnogi tvrde da se Tea nije nimalo promenila, već da živi sasvim normalnim životom, kao i da je jedna prizemna i normalna devojka koja je veoma privržena svojoj porodici.

„Oduvek imam podršku od strane svoje porodice. Moja majka, kao i moj otac od koga sam malo više nasledila talenat za muziku, su mi uvek davali vetar u leđa. Mama mi je tu za sve što mi zatreba, ide svuda sa mnom, što bi se reklo vatrena mi je podršla.“-istakla je pevačica, a nas je zanimalo da li sluša mamine savete baš uvek, pa čak i kada su ljubavni izbori u pitanju.

„Da, da, naravno! Mama je tu da se sluša. Hahahaha.“-kaže Tea uz širok osmeh i dodaje:

„Slušam sve, kada god nešto ne ide kako treba ili jednostavno nisu u redu neke stvari, ona mi sugeriše da bi trebalo da promenim. I ja bih svom detetu govorila, da imam dete, ajde ćerkicu, naravno da bih ja koja imam više iskustva, mogla da sagledam neke stvari drugačije i da donesem efikasnije rešenje u datom trenutku. Mama je moj najbolji prijatelj i neko ko mi u svakom trenutku misli dobro.“-otrkila je Tairovićeva, a šta nam je još rekla u poverenju imaćete prilike da gledate uskoro samo na našem Toxic kanalu u „Detoxic“ emisiji.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci