[acf field="pre_title"]

Nadica Sečivanović sa suzama u očima progovorila o tetki: „Biljana je moja krv!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Bezbroj neprospavanih noći, snimanja i nastupa je iza mlade pevačice Nadice Sečivanović, kako bi polako, ali sigurno počela da ostvaruje svoje snove.

Publika je pamti po učešću u popularnom muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ u kom je stigla do petog kruga, ali joj je kako i sama kaže od samog početka trema bila najveći neprijatelj.

– Godinama unazad radim na tome da prevaziđem tremu, zato sam i napravila taj prvi korak i odlučila da snimim svoju prvu pesmu. Moram da priznam da mi je bilo veoma teško, ali kada sam videla sve moje saradnike, kolege i prijatelje na promociji laknulo mi je i puno mi je srce – rekla je Nadica.

Nakon sedam godina od kako je aktivno počela da se bavi pevanjem, njena prva pesma pod nazivom „Folira“, ugledala je svetlost dana, a sinoć je tim povodom organizovana i promociju.

Iako su svi njeni dragi ljudi bili tu, jedna osoba nije bila pozvana. Nadica nam je potvrdila da njena tetka, poznata pevačica Biljana Sečivanović, nije došla da je podrži.

– Neće doći Biljana, jer nas dve nismo u u kontaktu već nekoliko godina. Svašta se tu izdešavalo, ja nisam bila kod nje na svadbi, tako da bi bilo glupo od mene da sam poslala pozivnicu i očekivala da bude sa mnom. Dan kad se udavala mi je bilo mnogo teško. Baš mi je teško da pričam o tome i naravno da bi mi bilo drago da je ona sada ovde. To je moja rođena tetka, moja krv. Tetka i ja se nikada nismo posvađale i ja sam imala puno poštovanje prema njoj, iako se ne čujemo sada. Ja sa ocem nemam kontakta, meni su razvedeni roditelji i tetka je uvek bila uz nas, baš. Uz mene i moju sestru, ali sada vodimo različite živote – rekla je Nadica za Toxictv.rs.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci