[acf field="pre_title"]

Tina Ivanović specijalno za Toxic otrkiva kako je provodila dane u izolaciji

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačicu Tinu Ivanović nemamo prilike da tako često viđamo u javnosti, ali jedno je sigurno, njene pesme svi veoma dobro pamte. Da li je u pitanju „Bunda od nerca“ ili „Ko manijak“, bez sumnje velika većina zna reči od početka do kraja. Međutim, dok su Tinine kolege koristile pauzu da pobegnu iz grada, ona se prihvatila posla i renovirla kuću sa svojim suprugom Zvezdanom.

„Jaoj, mi smo vreme u izolaciji, verovali ili ne, provodili isključivo radeći. Bukvalno sve ženske i muške poslove sam radila. Malterisala, zidala, prenosila materijal, fizikalisala sam sve vreme. Jedino što su majstori na kraju krečili, to zaista nismo mogli sami. Tako da ovo što me vidite sada na sceni, nije ni mali delić onoga što ja zapravo jesam. Postala sam majstor, pa kome treba neka pomoć, tu sam. Hahaha.“-priča Tina kroz osmeh i dodaje:

„Ne nastupam još uvek, publika mi nedostaje, ali ustvari ni nemam nekih ponuda da nastupam, ako me budu zvali vlasnici klubova i splavova ja ću rado pristati. Zovi te me!“-rekla je vatrena crnka specijalo za Toxic portal.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci