[acf field="pre_title"]

TOTALNA TRANSFORMACIJA! Andrija Kuzmanović smršao je više od 30 kilograma, glumac nikad lepše nije izgledao

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Andrija Kuzmanović pre nešto više od šest meseci postao je otac jednom dečaku Ignjatu, i od tada se povukao iz javnosti kako bi uživao u najlepšoj životnoj ulozi.

Zato je činjenica da je Andrija Kuzmanović smršao više od 30 kilograma mnoge iznenadila kada se glumac nedavno pojavio na daskama koje život znače.

Popularni glumac bukvalno se prepolovio, a transformaciju smo prvi put mogli da vidimo kada je pre nekoliko večeri gostovao u emisiji na televiziji „Prva“.

Sa osmehom na licu glumac je otkrio da je sada lakši za trideset kilograma. Nije čudo što smo ga jedva prepoznali.

– Sada lakše idem kroz život, lakše radim, lepše mi je. Da je stres, samo bih se nagojio. Malo sam smanjio klopu i neke druge aktivnosti – rekao je u emisiji.

Andrija Kuzmanović smršao je za nekoliko meseci više od 30 kilograma, a aktivnosti koje je izbacio iz svakodnevnog života su duga ostajanja u bifeu nakon odigrane predstave, ali sigurno i obaveze oko bebe.

– Preporučio bih ga svima. Jedna ljubav koju do sada nisi doživeo. Jesi od svojih roditelja, ali sada je vreme da mi budemo roditelji. To je prelepa stvar koja mi se desila.

gloria.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci