[acf field="pre_title"]

Toxic na Banja Luka Festu: Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković zablistali na crvenom tepihu!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Glumački par Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković pojavili su se na crvenom tepihu treće večeri Banja Luka Festa i pokazali zbog čega važe za najlepši par na našoj glumačkoj sceni.

Iako se ne mogu videti zajedno na događajima, glumački par je ipak odabrao da se pojavi na jednom od najznačajnih muzičkih festivala u regionu.

– Srećna sam što sam deo priče Banja Luka Festa. Čestitam organizatorima na svemu što su nam do sada priredili, upućena sam u nastanak festivala i ceo proces. Ovakva manifestacija nam je nedostajala, jedva čekam da slušam koncerte! – rekla je vidno uzbuđena i nasmejana Sloboda Mićalović, sa čim je bio saglasan i Vojin.

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković, foto: ATA images

Supružnici su blistali na crvenom tepihu, zbog čega su pobrali svu pažnju i komplimente prošle večeri, a na pitanje da li ih je teško videti da idu zajedno na neki događaj odgovaraju saglasno.

-Pa tako se namestilo. Na našu veliku sreću produkcija je toliko velika da se retko i srećemo u poslednje vreme koliko posla imamo. Otkad smo ujutru krenuli iz Beograda u Banja Luku, pa sve do uveče nismo uspeli da se ispričamo kako treba – kroz smeh je rekao Vojin.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci