[acf field="pre_title"]
Žena od sultana

Toxic paparaco: Gde je i šta radi Tijana eM?

Slavlje povodom 13,5 miliona pregleda
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačica Tijana Milentijević, poznatija publici kao Tijana eM, privukla je veliku pažnju javnosti kada je nedavno objavila spot za pesmu „Žena od sultana“ u saradnji sa hitmejkerom Sharan-om Allegro.

Pesma je već pri prvom slušanju zadobila velike simpatije, nedeljama je jedna od najslušanijih, mada i pored toga nekadašnja Zvezda Granda se našla na meti raznih komentara. Kako sama ističe ne dotiču je tuđa mišljenja, već vredno radi na novim pesmama.

Zena od sultana

S obzirom na to da spot broji već 13,5 miliona pregleda, Tijana je odlučila da napravi skromno slavlje na jednom privatnom bazenu nadomak Beograda. Iako je danas lepo vreme nije poslužilo, to nije moglo da joj pokvari dobro raspoloženje i sreću zbog postignutog uspeha.Tijana em

Naša Toxic ekipa se kao i uvek našla u pravo vreme na pravom mestu, pa je uspela da napravi par fotografija mlade zvezde koja je uživala sa nekoliko prijatelja pored vode. 

Saradnja sa hitmejkerom Sharan-om

Nema sumnje da će „Žena od sultana“ i u narednom periodu nastaviti da bude u vrhu najslušanijih numera na našim prostorima. Tekst pesme, scenario i režiju potpisuje Sharan Allegro, koji, tek da vam zagolicamo maštu, punom parom radi na osmišljavanju svakog detalja svoje autorske emisije koja će se uskoro prikazivati na Toxic TV-u.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci