[acf field="pre_title"]

U braku su već pet godina, a upravo ovako su se upoznali: Svi detalji poznanst a Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

jubav Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića je ona koja se takoreći dogodila na prvi pogled. U skladnom braku su pet godina, a iz njihove ljubavi se rodio sin Aleksandar. Ono što malo ko zna jeste ko je „krivac” za njihovo upoznavanje.

Naime, u pitanju je influenserka Zorana Jovanović Zorannah, koja je Filipova najbolja drugarica, a i privatno se druži sa Aleksandrom. Kako su svojevremeno pisali mediji, Aleksandra i Zorana bile su u noćnom provodu kada im se pridružio Filip. Živojinović nije gubio vreme i Priji je odmah stavio do znanja da mu se ona dopada.

– Ne sećam se gde smo se upoznali, ali znam da nas je sudbina vezala. Pre nego što smo počeli da se zabavljamo godinama smo se sretali na raznim mestima, u prolazu. Viđali smo se i kod Brene i Bobe na privatnim žurkama na kojima sam često pevala, mada to je sve bilo u prolazu, bez zvaničnog upoznavanja – ispričala je Aleksandra jednom prilikom, te otkrila kako su se nakon toga sreli u jednom klubu, gde joj je on prišao i rekao kako bi bili super par, na šta se ona samo nasmejala i pomislila kako priča gluposti.

– Čim sam ga upoznala, znala sam da će to biti ljubav za ceo život. Naš prvi poljubac desio se u mom stanu na Voždovcu. Odmah me je osvojio manirima, načinom razmišljanja i stavovima. Još tada sam znala da ću se udati za njega i da je on pravi. Oduševio me je prvi put kada je trebalo da dođe kod mene. Pitao me je šta ću da popijem i pojedem, da donese. Ja sam rekla ‘ništa’, jer znate kako je u početku – kad vam se neko sviđa, niti ste gladni, niti ste žedni – kazala je ona ranije.

Podsetimo, Aleksandra Prijović je i te kako uspešna na poslovnom planu, te je nedavno obradovala fanove da je zakazala i treći koncert u Areni.

24.sedam
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci