[acf field="pre_title"]

Vanja Mijatović: „Kada nekog voliš, želiš da je taj neko samo tvoj“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Nakon što je objavila pesmu kao i spot po nazivom „Penelopa“ i naišla na ogromno interesovanje i oduševljenje kako kolega, tako i publike, odlučili smo da sa Vanjom Mijatović sumiramo utiske.

„Iskreno, veoma sam zadovoljna, svakodnevno čujem pozitivne komentare kako od judi koji nisu iz javnog života, ali i od kolega. Neko se oduševio određenim stajlingom, neko koreografijom, ono što je najbitnije, pesma se sviđa svima i ulazi u uši.“ – kaže Vanja, a mi smo je pitali i kako funcioniše zajednički život sa verenikom, kao i da li postoji bar mala doza ljubomore.

„Odlično, tu sam u potpunosti srećna i zadovoljna. Verujem mu stvarno, u početku nisam, jer kod mene treba da se zasluži poverenje postupcima i određenim delima, ali on to svakako jeste zaslužio. Ljubomorna jesam, da, i to mnogo, u stvari sada u granicama normale, u određenoj količini. Ne smatram da važi ono, ko je ljubomoran on je nesiguran, nego prosto ako nekog voliš, koliko god da si siguran u sebe, želiš da je taj neko samo tvoj.“ – objasnila je Vanja za Toxic portal.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci