[acf field="pre_title"]

VEOMA DIRLJIVO! Gorica Popović iskreno o majčinstvu i suprugu

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Gorica Popović jedna je od najuspešnijih domaćih glumica, a iza sebe ima višedecenijsku karijeru.

Za sve godine rada bila je deo kultnih fimova, serija, ali i predstava. Televizijska publika je najviše pamti u sledećim ostvarenjima; „Nacionalna klasa“, „Halo taksi“, „U raljama života“, „Bolji život“, „Boj na Kosovu“, „Glava šećera“, „Seljaci“, „Ljubav, navika, panika“…

Kada je reč o privatnom životu slavne glumice, Gorica je više od 30 godina u braku sa džez saksofonistom Nenadom Petrovićem Nešom. Jednom prilikom iskreno je govorila o braku, suprugu, ali i tome što se nije ostvarila u ulozi majke.

„U braku sam sa džez saksofonistom Nešom Petrovićem. On baš i ne voli da ga pominjem u medijima. Sledeće godine slavimo 30 godina braka. Neša od 1999. svira u No smoking orkestru. Sa njim sam proputovala ceo svet. Trenutno ima klasu u muzičkoj školi ‘Stanković‘. On je jedan sjajan čovek. Mnogo voli životinje i zato je i vegan. Nisam veliki ljubitelj mesa, ali nije uspeo da me prebaci na svoju stranu. U nekim trenucima zažalim što se nisam postala majka. Ipak, nije mi to teret koji mi leži na srcu. Naše dete bi bilo darovito, ali živi se i bez toga“, rekla je za „Kurir“ slavna glumica.

Podsetimo, pored zavidne glumačke karijere Popovićeva se bavila i pevanjem, te je bila član grupe „Sunčokret“. Režirala je nekoliko predstava, a među njima su: „Jedva steče zeta“, „Au, poplava“, „Izvolte sličicu“, „Gospođa Milihbrot“, „Zvezdarske zvezdice“.

Za seriju „Peline đakonije“ pisala je scenario, a za više predstava radila je kostime i songove.

kurir.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci