[acf field="pre_title"]

Verenica Slobe Radanovića: „Prvi put sam osetila ljubomoru kada sam njega upoznala!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Verenica pevača Slobe Radanovićs, Jelena Đuričanin je njegova velika podrška i ona je izuzetno ponosna na objavljivanje njegovog albuma prvenca.

Jelena je iskreno pričala o tome da li postoji ljubomore sa njene strane, pogotovo sada kada on u svakom spotu ima po jednu lepu devojku:

–  Lagala bih kada bih rekla da ne znam šta je ljubomora! Do Slobe zaista nikada nisam imala osećaj ljubomore, nisam znala šta to znači biti ljubomorna na drugu ženu. Prvi put sam osetila ljubomoru kada sam uspoznala Slobu, ne u smsilu da želim nešto što ima neka druga žena, ali prisustvo druge žene u blizini Slobe, znate onaj neki nemir u stomaku – ispričala je Slobina verenica, za „Telegraf jetset“, pa dodaje:

Sloba Radanović i Jelena Đuričanin, foto: ATA images

–  Ima toliko lepih devojaka u Slobinim spotovima i to u svakom i čak sam se i ja borila da budu što lepše. On mi ne daje nikakav povod da budem ljubomorna, nikada nisam imala povoda da sumnjam u njega. Nikada nisam pronašla nijedu sumnjivu poruku u njegovom telefonu, nisam čak ni pomislila da se dopisuje sa nekim. Nikada mu nisam uhvatila ni pogled pogrešan – rekla je Jelena.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 

Najnoviji članci