[acf field="pre_title"]

Vesna Đogani o postporodjajnoj depresiji: “Mnoge žene ćute o tome!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Pevačica popularne grupe, Vesna Đogani, uvek se trudila da svoj život ne daje previše na tacni, već da sačuva porodičnu intimu. Međutim, odlučila je da progovori o teškom periodu koji je usledio nakon što je na svet donela dečaka.

Naime, gostujući u emisiji kod koleginice Goce Tržan, Vesna je priznala da je patila od postporođajne depresije, te da je svesna da mnoge žene o tome ćute.

– Znam da mnoge žene ćute o ovome, ali ja sam prvih šest meseci od Adrianovog dolaska patila od postporođajne depresije. Manifestovala se tako što sam bila potpuno bezvoljna za bilo kojom aktivnošću u vezi sa bebom, čak nisam znala šta da radim sa sinom, plašila sam se da neću moći – rekla je Vesna, pa dodaje:

– Nije pomoglo ni što se Đole postarao da mi sve bude maksimalno olakšano, unajmio je ženu koja nam je pomgala oko svih kućnih poslova, moje je bilo samo da budem majka, da se posvetim sinu i ništa više od toga ali ja nekako na samom početku nisam mogla. Naravno, to je vremenom prolazilo i razvila sam veoma poseban odnos s njim. Kasnije, kada sam rodila Lauru, već sam mnogo drugačije gledala na stvari – zaključila je pevačica.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 

Najnoviji članci