[acf field="pre_title"]

Više ne krije, Tanja Bošković priznala: Moja snaja je napravila čudo

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Tanja Bošković godinama je uživala u ljubavi sa poznatim rediteljem, scenaristom i producentom Dejanom Karaklajićem kome je podarila dvoje dece, ćerku Lanu i sina Đorđa.

I dok je Lana krenula stopama poznatih roditelja, Đorđe je završio političke nauke i preselio se u Ameriku. Oženio se dugogodišnjom devojkom Katarinom, a snaja Tanje Bošković je žena za primer.

Lepa i obrazovana, snaja Tanje Bošković se zarad ljubavi preselila u daleku Ameriku gde je u roku završila medicinu i sada radi kao anesteziolog.
– Važno je da decu naučimo da mogu da odu gde hoće i kad hoće, da im razvijemo i osnažimo krila, da im damo najbolje od sebe, celu svoju ljubav, da verujemo u njihovu snagu i da ih pustimo.

Sina sam pustila u Ameriku bez pola reči. Došao mi je jedno popodne i rekao da želi da ode tamo, samo sam rekla: „Dobro”. On je to podneblje izabrao zbog svoje i specijalizacije svoje žene, moje divne snahe.

Ona je od mog sina napravila sina i domaćina. Postigla je jedno čudo. Nit’ manje žene nit’ veće energije. Ako im je tamo lepo, treba da ostanu.

voju Ameriku sam potrošila, mislim da se neću vraćati čak ni turistički. Nemojte misliti da je negde lepše nego kod nas, to je velika zabluda. Mada, volela bih da živim bliže moru – rekla je jednom prilikom Tanja za magazin Story.

Podsećanja radi, snaja Tanje Bošković se porodila pre nekoliko dana, a pol i ime bebe još uvek nisu poznati javnosti.

gloria.rs

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

Najnoviji članci