[acf field="pre_title"]

Vladan Savić priznao: Dobio sam batine na snimanju spota

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

U okviru projekata Radija S „Zvezde pevaju zvezde ‘90“ svoju obradu velikog hita devedesetih „Olovna ruka“ predstavila je i grupa Magla bend. U vreme kada je ova pesma bila veliki hit frontmen benda Vladan Savić  imao je samo šest godina, voleo je da sluša grupu “B3”  i navikao je na Bakijevo izvođenje ove pesme.

-Bilo mi je teško da ovu pesmu donesem na svoj način. Baki ima specifično izvođenje ovog velikog hita, ali sam na kraju uspeo da je otpevam u svom fazonu – rekao je Vladan gostujući u jutarnjem programu Radija S.

Kada su u pitanju aranžman i produkcija, bend se slaže da je obrada nežnija u odnosu na orginal, što im se veoma svidelo, ali kada je reč o spotu situacija je potpuno drugačija.

– Video spot je sve samo ne nežan. Možda je i grub, ali kada se spoje te dve stvari dobiješ neku zlatnu sredinu – rekao je Vladan i otkrio kakva je bila atmosfera na snimanju spota:

-Počeli smo da snimamo spot, a ja sam sedeo vezan za stolicu. Ideja reditelja je bila da članovi benda kruže oko mene, ali u jednom trenutku je trebalo da me Mića udari, tj da mi lupi šamar. On je nekoliko puta probao da me ošamari, ali to nije izgledalo realno. Onda smo odlučili da se potrudimo da snimimo dobru scenu, a  ja sam morao da istrpim bol. U spotu postoji scena kada me Mića udara, a ja padam na pod, sve vreme vezan za stolicu, još uvek mi je cela leva strana modra – otkrio je frontmen popularnog benda.

U okviru projekta “ZPZ  ‘90” obrade pesama pored Magla benda i Marka Louisa, koji je već imao premijeru i predstavio svoju verziju pesme „Hoću sa tobom da đuskam“, učestvuju i Lena Kovačević, Jelena Rozga i Ana Stanić.

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

Najnoviji članci