[acf field="pre_title"]

Voditeljka Bojana Lazić o roditeljstvu, karijeri i ljubavi:“ Volela bih više da putujem, da sina izvedem na pravi put i, ako Bog da, da mu rodim sestru!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Danima se spekuliše da će se voditeljka emisije „Premijera“ u muzičkom takmičenju pridružiti jednom muzičkom takmičenju, umesto trudne Sanje Kužet, a ona je sada rešila da otkrije istinu.

– Sašinu neposrednost i spontanost obožavam, kao i njegov humor! Posebnu težinu takmičenje ima upravo zbog njega i njegovog načina vođenja. Odličan je voditelj! Danima se piše da ću zameniti Sanju Kužet, za sada su to samo nagađanja. Poznajem je godinama, veoma mi se dopada i privatno i poslovno, jedna je od mojih omiljenih koleginica – rekla je atraktivna voditeljka.

– Volim njen način vođenja programa, izgled i harizmu. Međutim, u „Premijeri“ sam već nekoliko godina, prezadovoljna sam i nije istina da je neću više voditi. Uživam u stvaranju i kreiranju programa, postižemo fantastične rezultate i najgledaniji smo u našem terminu – kaže Bojana Lazić i otkriva planove:

– Želim da zadržimo gledanost i da za pet godina radim najgledaniji projekat na Pinku. Htela bih da radim neki projekat u kome bih mogla da igram i glumim, a da show program ima veliku scenu. Volela bih više da putujem, da sina izvedem na pravi put i, ako Bog da, da mu rodim sestru – priča atraktivna plavuša otkriva ko joj se najviše dopada u žiriju „Zvezde Granda“:

– Najdraži član žirija mi je Ceca Ražnatović, a najzabavnija mi je Marija Šerifovič. „Zvezde Granda“ su odličan muzički program, velika scena i saradnja sa našim velikim zvezdama u ulozi žirija. Dobra muzika i talentovani takmičari – zaključila je voditeljka.

informer.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci