[acf field="pre_title"]

Voditeljka „Slagalice“ Marija Veljković se razvodi?

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Voditeljka Marija Veljković navodno se razvodi nakon decenije braka sa arhitektom Milanom Milovanovićem. Šuškanja da njihov odnos više nije idiličan počela su zbog Instagrama, pošto je poslednja zajednička fotografija sa suprugom iz 2019. godine, sa porodičnog letovanja u Grčkoj.

Kako se u krugovima bliskim Mariji priča, ona i Milan jesu pred razvodom, koji uskoro treba sporazumno da se reši, ali zbog dece još dele zajednički krov. Njihovo troje dece još ne znaju ništa o odluci koju su doneli roditelji, koji se trude da ih zaštite od toga koliko god dugo budu mogli.

Doduše, kraj braka je neminovan, najviše zbog činjenice da su se udaljili jedno od drugog, te da im zajedničko viđenje budućnosti više nije isto. Ipak, jedno o drugom i dalje imaju lepo mišljenje, a trenutno su ujedinjeni u ideji da razvod po njihove naslednike prođe što bezbolnije.

Porodično gnezdo ovaj par svio je pre nekoliko godina na Dorćolu, kada su kupili stan u kom će najverovatnije ostati da živi voditeljka sa decom.

Podsetimo, Marija se za arhitektu udala 2011. godine i za 4 godine rodila mu je troje dece – Đurađa, Rosu i Nevu. Marija nije odgovarala na pozive magazina Story.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci