[acf field="pre_title"]

Vuk Kostić ponovo zaražen koronavirsom

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Glumac Vuk Kostić javio se svojim fanovima putem Instagrama podelivši sa njima vest da je ponovo oboleo od koronavirusa. Pošto je dobio puno poziva jer su se svi uplašili za njegovo zdravlje, a i počele su da kruže glasine da je glumac hospitalizovan, Vuk je detaljno objasnio kako se oseća.

-Sve je ok. Nema ni upale pluća, ni temperature, hvala Bogu. Samo na papiru piše da sam pozitivan. Ovo pišem samo zbog ljudi koji se istinski brinu. Živ je Vuko, mrtav nije – napisao je Kostić na Instagtamu.

Naime, ovo je već drugi put da je glumac zaražen koronavirusom, a kao i prvi put on se oseća dobro i nema teže simptome. Podsetimo, Vuk nije jedini iz glumačkog sveta koji je zaražen.

Prethodnih dana dosta umetnika se oglašavalo i na taj način pokušalo da apeluje na to koliko je virus opasan i kako bi trebalo što više da se pazimo. Neki od njih su prošli sa lakšim simptomima kao što su Dragana Mićalović, Anđelka Prpić, Vesna Čipčić, Milica Milša dok su neki čak hospitalozovani – Zijah Sokolović, Žarko Laušević i Irfan Mensur.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci