[acf field="pre_title"]
NAJVEĆA PODRŠKA

Mile Kitić otkriva: Ulažem u svoju ćerku i ona mi je jedina investicija

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevač Mile Kitić jedan je od najpopularnijih folk pevača na našim prostorima, a svoju karijeru gradi već dugi niz godina. Ne možemo, a da ne pomenemo njegovu ćerku Elenu Kitić koja je omiljena među muškom populacijom i koju publika obožava zbog njenih autentičnih pesama. Folker je samo za našu publiku otkrio koliko zapravo ulaže u njenu karijeru.

„Stvarno ulažem u svoju ćerku, to mi je jedina investicija sada. Ja sam dugo pevao i ulagao u sebe. Voleo bih da ona uspe u tome i videćemo kako će se to odvijati. Istina je da radi sa Jalom i Bubom, samo što nije tolika cifra kao što pričaju, već su mediji mnogo to preuveličali. Svakako, i ako treba i toliko para, ja ću ih uložiti u svoje dete“-rekao je folker u „DeToxic“ emisji i dodao:

„Ona ima neki svoj svet i način izražavanja, pa ne bi bilo dobro da joj ja radim produkciju ili da joj pišem pesme. Ona je u nekom drugom fazonu i treba da bude jer se vremena menjaju, kao i publika i muzika. Prati svoje trendove i ja je podržavam u tome“.

Između ostalog, sa Miletom Kitićem smo razgovarali i o njegovoj karijeri i planovima, saradnji sa mladim kolegama Jocom Stefanovićem i Acom Živanovićem, kao i kakav je kao muzički saradnik, a o svemu tome možete poslušati u prilogu koji je u okviru teksta.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci