[acf field="pre_title"]
ISTINSKO PRIJATELJSTVO

Ilda Šaulić: Najbitnija je ženska podrška i prijateljstvo

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

One su lepe, nasmejane, pozitivne i lepo obučene, ali pre svega među njima, Ildom Šaulić, Marinom Visković, Marinom Tadić i Dajanom Paunović, vlada ljubav i harmonija. Ovako je bilo na promociji nove pesme Ilde Šaulić „Sad me tražiš“. Za naše kamere govorile su Ildine koleginice koje su ujedno glumile i u spotu, a sada je došao red i na nju. Pevačica nam je u „DeToxic“ emisiji otkrila kako je došlo do saradnje.

„Pesmu sam snimila pre 4 meseca. Moram pomenuti svoje saradnike sa kojima prvi put imam priliku da radim, a to su Jelena Trifunović i Marko Cvetković. Meni se pesma izuzetno dopala i odlučila sam da je snimim. Zbog cele situacije čekali smo neko vreme da se to realizuje. Na početku nisam imala ideju kakav bih spot uradila, ali gledajući seriju „Sex i grad“ i devojke u izlasku odlučila sam da to moramo da budemo nas četiri. Ono što je najbitnije je ta ženska podrška i tvoje prijateljice koje su tu i u dobru i u zlu“-rekla je Ilda i dodala:

„Mi se pre svega privatno družimo, a najviše volimo kućne varijante i tada pričamo o svemu, ali najmanje o muzici. Uglavnom su teme o svakodnevnici i stvarima koje nam se dešavaju u životu. Zato prijatelji i služe“.

Takođe, nije tajna da na estradi vlada sujeta i ljubomora, a Ilda je potvrdila da tako nečega između njih nema.

„To jeste prisutno u ovom poslu, možda i više nego u ostalim profesijama. Mi to negde i demantujemo, ipak to može biti i drugačije. One su više glumile u mom spotu nego što su se bavile svojom profesijom, što nismo imali prilike da gledamo u drugim spotovima tako često. Samim tim je sve to interesantnije i time smo pokazale da postoji pravo prijatljstvo“-ispričala je pevačica.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci