[acf field="pre_title"]
SREĆNE VESTI

Vuk Mob i njegova verenica otkrili pol deteta

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pre mesec dana, reper Vuk Mob i njegova verenica, novinarka Olivera Konatar, putem Instagrama podelili su najsrećnije vesti, da će postati roditelji.

Olja je u četvrtom mesecu trudnoće, a sa svojim fanovima je objavila da će za pet meseci na svet doneti devojčicu. Izvor blizak reperu otkrio je da se Olja odlično oseća, kao i da jedva čeka da vidi svog verenika koji trenutno boravi u rijalitiju „Zadruga“.

– Da ne bi propustio rođenje prvog deteta, Vuk je s produkcijom na početku dogovorio detalje svog privremenog izlaska. Sa naslednicom će biti nekoliko nedelja, a potom će se zbog ugovorne obaveze vratiti u rijaliti. Nema sumnje da će mu to izuzetno teško pasti – navodi izvor i otkriva da je Vuk već izdvojio nekoliko imena.

– Kada mu je pre nekoliko dana tajno javljeno da čeka devojčicu, reper nije uspeo da suzdrži suze. U programu uživo rekao je da najveću ljubav šalje devojčici Seleni, ali niko od zadrugara nije povezao da se radi o ćerki koju čeka. Zasad mu je Selena prvi izbor, ali znajući njega, smisliće još desetinu imena – kroz smeh zaključuje izvor za „Alo!“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci