[acf field="pre_title"]

Zdravko Čolić otkrio sa kojom svetskom pevačicom je bio: “Osetio sam se iskorišćeno, nije bilo strasti!”

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Zdravko Čolić važi za jednu od najvećih balkanskih zvezda, ali i pevačem za kojim su ludele žene širom sveta.

Pevač je u skladnom braku već 20 godina i ima dve ćerke. Ipak, Čolić je 1997. godine šokirao sve priznanjem da ga je zavela Frida Lingstad iz grupe „ABBA“ i tom prilikom ispričao sve detalje njihove kratke veze.

Sve se dogodilo kada je Čolić pesmom „Gori vatra“ predstavljao Jugoslaviju na Evroviziji, Frida je iste godine bila prateći vokal švedskom predstavniku, a tada se dogodio i pomenuti susret zbog kojeg je umalo zakasnio na nastup.

-Fridu iz grupe ‘ABBA’ sam upoznao na “Pesmi Evrovizije”, gde bih drugo. Posle je usledio poziv na vikend. Delovalo je obećavajuće, ali sam se nakon cele te trodnevne idile osetio iskorišćenim poput instant supe. Skuvaš za pet minuta, pojedeš vruće i to je to. A sve je bilo tu i brvnara i kamin i sveće i cveće, kockaste zavesice i stoljnjaci, pečena riba u foliji s bademima i eterična ulja. Ali, ona prava, jedinstvena, ludačka strast, koja se dogodi između muškarca i žene je izostala. Nije bilo spontanosti, pa je sve izgledalo kao kad zakažeš vežbanje udvoje u teretani – ispričao je tada Čolić.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci