[acf field="pre_title"]

ŽENA SA STILOM! Nataša Ninković otputovala u Iran, a evo u kakvom izdanju šeta Teheranom

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Za Natašu Ninković ovo leto bilo je radno, te je tek sada ugrabila priliku u pauzi između snimanja i pripremanja novih predstava za kratak predah.

Tokom letnjih meseci poznata glumica iskoristila je nekoliko dana odmora da sa naslednicima Lukom i Matijom uživa na primorju, a sada je Nataša Ninković otputovala u daleki Iran. Društvo joj prave najbolje prijateljice koje sa njom uživaju u čarima Teherana.

Dramska umetnica uživa u svakom sekundu provedenom u obilasku iranske prestonice, o čemu svedoče i fotografije koje redovno deli sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram. Na pomenutim slikama Natašu smo mogli da vidimo u do sada neviđenom izdanju.

Naime, šerijatski zakon i zakon Islamske Republike Iran propisao je obavezno nošenje marame za žene, pa se i naša glumica prilagodila mestu na kojem se našla.

Iako su se mnoge Iranke godinama borile i odlučile da ne nose hidžab, pomerajući granice onoga što se zvanično smatra „prihvatljivom odećom“, Nataša se nije libila da na glavu stavi maramu i da se obuče baš u duhu Istoka.

Široke narandžaste pantalone od svile nalik na šalvare učinile su da izgleda baš kao bilo koja druga pripadnica ove nacije, a njoj to, čini se, nije smetalo. Naprotiv, uživala je dok je ispijala kafu sa prijateljicama.

Nataša Ninković otputovala je u Iran, gde obilazi kulturne spomenike, džamije, tamošnje restorane sa lokalnom kuhinjom, tržnice s nakitom, ogrtačima i maramama. Jednu je odmah stavila na glavu, a stajling je upotpunila modernim naočarima za sunce.

inatagram

gloria.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci