[acf field="pre_title"]

„ŽENE BIRAJTE MLAĐE“ Saveti Jelene Karleuše koje morate primeniti pre nego što započnete romansu

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Jelena Karleuša iznela je dosta zanimljivu teoriju o tome da žene moraju imati za partnere mlađe muškarce kako bi ih oblikovale prema sebi, a onda se osvrnula i na svoj odnos sa suprugom Duškom Tošićem

Jelena je istakla da žena nikako ne treba da ima muškarca koji je već dugo bio sa nekom ženom jer je on tada već oblikovan upravo prema prvoj partnerki.

– Žene, vi morate da birate mlađeg zato što onaj koji je već naučen kako će da spava i kako će da pere zube, i kako će da se obuče, i kako će da spava i kako će da mljacka i kako će da p*di i kako će da smrdi, i kako će da izlazi i da li će da izlazi i kako će da laže… To je sve onda veliki problem odučiti i prepraviti. Kako nešto što se stvrdlo, zapeklo, kao kad pečeš glinu kad je ona mekana i ti je oblikuješ i onda je ispečeš i onda: „Aj sad promeni mi ovo“. Dok je mekano, mora da se prilagodi vašem telu, vašem bioritmu, vašem biću. Muškarci su kao beli papir i onda ga ti fino ispišeš. Ne daj bože kada ga druga žena ispiše… Zato sam ja birala čoveka koji nije imao druge žene pre mene, zamislite da sam ja bila sa čovekom kome je druga žena ispisala taj pravilnik ponašanja i utisnula mu u njegovu moždanu koru. Kao što bi bilo strašno svakoj ženi posle mene sa Duškom jer bi svuda po njemu pisalo Jelena Karleuša – izjavila je Jelena u emisiji „Male stvari“.

kurir.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci