[acf field="pre_title"]

Od ove cifre će vam se zavrteti u glavi: Otrkivamo koliko su Kaća i Andjela uložile u detalje na glamuroznim svadbama!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Jun je definitvno bio mesec najglamuroznijih proslava, a među njima u svojim svdbama uživale su i žene fudbalera pevačica Katarina Grujić, i manekenka Anđela Manitašević bivša devojka fudbalera Luke Jovića.

Obe dame izgledale su bajkovito, Katarina je ponela prozirnu dugu venčanicu sa velikim izrezom koji je išao preko ramena. A baš takve haljine su apsolutni hit ove sezone. Kosu je pokupila u nisku punđu, a ceo stajling je zaokružila drugom elegantnim venčanicom koja je imala duboki izrez i stajala joj je jednako fantastično.

Anđela je blistala u bajkovitoj venčanici koja je za razliku od Kaće pokrila grudi i ramena ali nekim delovima bila prozirna, sa šlicem kroz koji su se mogle nazirati vitke noge ove manekenke.

Podsetimo, Anđela i Nemanja su se zakleli pred Bogom na večnu ljubav u Topčiderskoj crkvi Svetih apostola Petra i Pavla. Svadbeno veselje su nastavili u jednom luksuznom restoranu u Beogradu, gde je održana i ceremonija građanskog venčanja, dok su Kaća Grujić i Nemanja Gobeljić pred Bogom venčali u Hramu Svetog Save na Vračaru, a gala svadbu nastavili u Hotelu „Metropol“
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci