[acf field="pre_title"]

ŽIVOT NA „TACNI“ Aleksandar Sofronjević priznao:“Bez podrške roditelja ne bih uspeo!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Muzičar Aleksandar Sofronijević nedavno se vratio sa zimovanja u Švajcarskoj a uskršnje praznike provešće na kratko i kod svoje porodice u Kraljevu.

Porodično druženje iskoristio  je da evicira drage uspomene pa je šarmantni Sofra na svom Instagram storiju podelio fotografiju iz mlađih dana sa harmonikom.

-Otići ću na kratko da se vidim sa mojima u Kraljevu. Misli da kasnije imam nastup – priznao je pre nekoliko dana Sofronijević kako će provesti uskršnje praznike, a iako je pre nekoliko meseci uplovio u novu emotivnu vezu, a svoju izabranicu čuva brižno za sebe.

-Ljubav je sloboda, a ja sada imam svoju slobodu. Srećan sam i ne bih mnogo da pričam o tome, želim privatan život da zadržim za sebe, ali bez ljubavi ne može da se živi. Ako je ljubav prava ona je bezuslovna i zato tvrdim da je ljubav sloboda i obratno – otvorio je srce Sofra priznavši da je njegova lepša polovina doktor za njegovu dušu.

Roditelji su izuzetno važni u Sofrinom životu a svojom upornošću i odricanjem nose deo zasluge za ono što je harmonikaš do danas postigao. O tome je Sofra ranije govorio:

– Moji roditelji su sve za mene odvajali da se časovi harmonike plate da idem na takmičenje. Sećam se te 1993. godine kada sam osvojio tu Prvu harmoniku Srbije još u petlićima, tata je pozajmio novac za gorivo, tada se gorivo izvlačilo na crevo. Odemo u hotel, a mama zaledi limunadu za ceo dan, napravi sendviče, nema u hotelu da se ruča.

– Ja sam još kao mali znao da poštujem tu neku muku i ulaganje porodice u sebe. Ali, sam takođe znao da je moj zadatak da vežbam, da slušam mog profesora, da se bavim harmonikom na taj način, da iskoristim to vreme što oni plaćaju za mene, a ne samo da dođem da sam bio. Uvek sam se trudio i onda je taj trud malo po malo uspeo da se naplati – izjavio je Sofra ranije u jednoj emisiji.

 

 

 

espreso.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci