[acf field="pre_title"]
ISKRENA

Zlata Petrović: „Ne bih se ponovo udavala“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Nedavno se na društvenim mrežama pojavila stara fotografija Nade Topčagić koja se sunča u toplesu sa voditeljkom Suzanom Mančić. Oko toga se podigla velika prašina, a pevačica je otkrila da poseduje još takvih materijala na kojima se vide i druge zvezde sa naše muzičke scene. Veliki broj koleginica je podržao, pa se povodom toga oglasila Zlata Petrović koja je potvrdila da se i ona u mlađim danima sunčala u toplesu.

„Uvek sam za sunčanje u toplesu. Kada sam bila mlada, sunčala sam se u toplesu i pred svojom decom, kao i pred decom Goce Božinovske, Lepe Brene. Tada je to bilo normalno da se na plaži skidamo. Nismo htele da nam ostaju linije od kupaćeg“ – istakla je pevačica za „Alo“ pa dodala:

„Sada to ne bih radila zbog sinova, koji su odrasli. Ipak, ako bih se negde osamila i sunčala u toplesu, a paparaci me slučajno slikali. Svakako, razumeli bi oni to“.

Zlata Petrović bez blama
Foto: ATA Images

Takođe, otkrila je da li bi ponovo stala na „ludi kamen“.

„Ma kakav brak. Ja sam za vezu bez obaveza. Unuka mi ima 14 godina, a ja da se u 58. udajem?! To je samo papir. Ne volim da se vezujem. Više volim da muškarac ima svoj stan i svoj život, a možemo da budemo zajedno i deset sati dnevno. Ne bih se udavala, pa da se sa nekim davim“ – rekla je Zlata jednom prilikom za „Informer“.

Podsetimo, veliki broj naših zvezda je preležala koronavirus, pa je tako zbog simptoma i Zlata posumnjala da je zaražena. Ona je iz tih razloga otkazala gostovanje u emisiji našeg kolege Ognjena Amidžića, a njena koleginica Goca Božinovska zabrinula se tada za njeno zdravlje. Tim povodom, pevačica je ekskluzivno za Toxic portal otkrila da su se redovno čule, ali da joj je teško jer ne može da joj pomogne.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci