[acf field="pre_title"]
ISKREN

Aca Lukas priznao: Puno sam kockao, sada nemam vremena za to!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Folker Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, nikada nije krio da je dosta novca trošio na kockanje. Kako su godine prolazile, prioritet su mu postale neke druge stvari i odlaske u kockarnice sveo je na minimum. On je iskreno pričao o svom poroku u „DeToxic“ emisiji i otkrio da sada nema vremena da ga baca na kocku.

„Svi znaju da sam puno kockao i da sam igrao uživo igre, ali sada nemam vremena za to. Sada igram sa decom monopol“ (smeh), otkriva Lukas koji tvrdi da mu novac ne pričinjava toliko zadovoljstvo, već adrenalin. Kaže da ga je pucao adrenalin dok se kockao, kao kada ljudi skaču iz aviona ili idu na bandži džamp.

Pevač se osvrnuo i na situaciju sa koronavirusom koja je svakog dana, nažalost, sve lošija.

„Stvarno smo u poslednje vreme preterali. Mnogo smo se zabavljali, nismo slušali, a lepo nam je sve rečeno. Mi nemamo samosvest o situaciji koja je veoma loša.“ – rekao je Aca za „DeToxic“.

Inače, pevač je pre nekoliko nedelja, dok su granice prema Italiji bile otvorene, otputovao u nama omiljeni evropsku zemlju, ali se nije lepo proveo. Želeći da objasni koliko su neke druge zemlje ozbiljno shvatile mere predostrožnosti, otrkio je da je na benzinsku pumpu ušao bez maske, te kada su ga radnice videle počele su da viču na njega i zamalo ga nisu izbacili.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci