[acf field="pre_title"]
PRAVI PRIJATELJ

Ljupka Stević: Ana Nikolić ima posebnu lepotu!

"Ona je meni u svakom svom izdanju podjednako lepa" - rekla je pevačica.
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Sa pevačicom Ljupkom Stević ekipa Toxic-a je nedavno iskoristila lep i sunčan dan i prošetala Ada Hujom. Dok su uživali, ona je za DeToxic kamere otkrila zašto voli baš ovo mesto, a i pričali je o svom neobičnom hobiju – lovu. Takođe, Ljupka smatra da je se muškarci plaše i da za sada nema nikog na ljubavnom planu.

„S obzirom na to da mi niko od muškaraca sada ne prilazi i da se ništa ne dešava kada je ljubav u pitanju, nešto tu mora da postoji. Mislim da se plaše zbog koronavirusa. Ja svoje vreme svaki dan provodim sa psom i sestrom, ili odem do obližnje prodavnice, tako da nema razloga za brigu“ – rekla je Ljupka.

Pevačica uvek izađe u susret svojim kolegama i prijateljima, pa tako često zapeva na proslavama kao što su svadbe ili rođendani. Takođe, za svoju koleginicu Anu Nikolić imala je samo reči hvale.

„Ne izađem u susret samo kolegama, tu si i prijatelji i poznanici. Kada ne mogu da ostanem dugo, pojavim se na sat vremena ali tada dam celu sebe jer drugačije ne umem. Čak i kada sam pod temperaturom ili kada mi nije dobro ja se potrudim da dam sve od sebe. Kada nastupam ja nemam pevača i kompletan nastup radim sama. Nekada se desi da pevam po pet sati bez pauze. Ja nisam statična na bini, ja sam neko ko konstantno igra i širi pozitivinu energiju, a to ljudi prepoznaju i vole“ – rekla je pevačica.

Ana Nikolić je uvek dobro izgledala čak i kada je imala taj višak kilograma. Prosto, to je sve do njene harizme kojom zrači i taj njen smisao za humor. Ona time može da prekrije i taj višak kilograma. Ona je meni u svakom svom izdanju podjednako lepa“ – dodala je Ljupka.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci