[acf field="pre_title"]
SEBI JE NAJBITNIJA

Aleksandra Bursać: Više ne ćutim i ne štitim nikoga

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Iako joj je prošla godina bila veoma teška zbog teškog raskida, pevačica Aleksandra Bursać, sve je to podnela stoički. S osmehom na licu pričala je u „DeToxic“ emisiji kako se sada oseća i da li je napokon srećna.

„Na početku je bilo teško, volela sam ga i strašno je kada vas neko tako razočara. Međutim, ja sam njega posle te prevare precrtala za mesec dana i ponašala sam se kao da nije ni postojao. Nikada ne treba da se prašta prevara i izdaja. Ja protiv te devojke sa kojom me je prevario nemam ništa protiv, on je samo kriv. Dosta sam ja njega štitila, nije on to zaslužio. Moja je greška što sam ćutala. Bilo me je sramota nečije sramote, on je sebe izblamirao, a ne mene. Posle te veze, više nikome ne ćutim i iznosim svoje mišljenje svidelo se nekima ili ne“ – rekla je pevačica u našoj emisiji.

I dok čeka da se situacija smiri u zemlji i krene sa nastupima, Aleksandra se bavi sobom. Promenila je loše navike, krenula je da trenira, kao i da leže ranije. Kaže da joj takav stil života veoma prija i da kada se vrati nastupima probaće da živi drugačije. Obećala je sebi da nema više odlazaka u krevet u zoru i da je zdrav život najbitniji.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci