[acf field="pre_title"]

Andrija Kuzmanović: Želim ceo život da sarađujem sa Bjelogrlićem

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Andrija Kuzmanović, mladi srpski glumac, član Beogradskog dramskog pozorišta bio je naš sagovornik u emisiji „DeToxic“. Andrija je dobitnik prestižne nagrade „Zoranov brk“ koju je dečački priželjkivao, a prošle godine, po odluci stručnog žirija, i dobio na pozorišnom festivalu „Dani Zorana Radmilovića“ koji se održava u Zaječaru. Nagrada mu je uručena za ulogu Pripovedača u predstavi „Osama-Kasaba u Njujorku“ Zvezdara Teatra.

Šarmantni Kuzmanović je od svoje sedme godine znao da će gluma biti njegov životni poziv. Debitantska uloga golmana Jakše u filmu „Meontevideo, Bog te video“  ga je proslavila, danas glumi u mnogim predstavama, odigrao je različite uloge u zapaženim domaćim serijama, briljirao kao inspektor Pletikosić u besprekornim „Senkama nad Balkanom“.

Andrija Kuzmanović: Želim ceo život da sarađujem sa Bjelogrlićem

Ekipa televizije Toxic prisustvovala je koktelu upriličenom povodom početka snimanja nove serije „Zlatni dani“ u kojoj je Andriji Kuzmanoviću poverena glavna uloga. Glavnu žensku ulogu igra njegova koleginica Tamara Krcunović, sa kojom već glumi u predstavi „Hotel 88“, a u planu je i premijera njihove zajedničke predstave „Hotel 69“. O kontinuiranoj saradnji sa Tamarom Krcunović nam je rekao: „Tamara je moj veliki prijatelj, pre svega. Mi smo non stop zajedno i privatno se družimo. Ja nju smatram jednom od najboljih naših glumica, ona glumi na četiri jezika, i to je ono što moramo da poštujemo u današnje vreme, kod nas. Probudi me glumački, što mi odgovara, kada se možda ponekad uspavam.“

Za vreme vanrednog stanja je odmarao, shvatio je da se ne vredi nervirati i da je, u tom momentu, nemoguće promeniti išta jer je u suštini ceo svet stao. Ipak, smatra da je došlo vreme kada bi pozorišta trebalo otvoriti zarad duha ljudi i kako ističe: „Ako lekari leče telo, mi lečimo duh. Bez obzira što sa predstave izađeš nekad uplakan, nekad radostan, mislim da pozorište nedostaje publici.“

Pored uloge Laleta u pomenutoj humorističkoj seriji „Zlatni dani“, Andrija uporedo radi i na filmu koji govori o životu legendarnog Tome Zdravkovića, gde se našao u ulozi  menadžera pokojnog pevača. Kako kaže, do kraja ove godine svaki dan mu je snimajući, ali zbog toga se ne žali, već je zahvalan.

Detaljnije o filmu, šali na temu fejk pića na setu, kao i zbog čega nije aktivan na društvenim mrežama koliko se to od poznatih ličnosti očekuje pogledajte u prilogu emisije.

Ono što je nama bilo interesantno jeste Andrijin odgovor na pitanje kako je sarađivati sa čuvenim Bjelom, sa kojim radi na trećem zajedničkom projektu: Ja sebi želim, iskreno, da radim sa Bjelom ceo život…I kao glumac i kao reditelj, on je u fenomenalnoj formi, kao da su četiri čoveka u jednom, na setu. O svemu brine, o svemu misli, bude nekad i naporan, ali je sve to šarmantno…“

Andrija Kuzmanović pripada generaciji mladih talentovanih glumaca koji je prethodnih deset godina posvećeno radio, a po svemu sudeći nastavlja istim tempom. Evidentno je da mu elana i entuzijazma za posao ne nedostaje. Sedmogodišnji dečak je još uvek razigran u njegovoj biti.

Pre nekoliko meseci, u jednom intrvjuu je rekao da njegov život može da se oslika kao jedan krug u kom je prošao kroz razne situacije, video i osetio svašta, i kako prilikom svakog sledećeg koraka po tom krugu je dužan da bude pametniji, ljubazniji, pre svega bolji.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci