[acf field="pre_title"]
ISKRENA

Cakana: Moj suprug nikoga nije povredio

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Nedaleko od grada, u prirodi uživali smo uz pevačicu Dragicu Radosavljević Cakanu koja je snimala spot za čuvenu pesmu „Srpkinja je mene majka rodila“. Ona je samo za DeToxic emisiju pričala o svom privatnom životu, ali i navadnom skandalu u vezi sa njenim suprugom koji je uzburkao javnost.

„To je priča koja je izazvala veliku buru u meni. Novinari su iz neobjašnjivih razloga plasirali neproverenu izjavu i to je strašno ružno. Druga stvar, ne znam da li bi smeli da napišu tako nešto za nekog drugog popularnijeg pevača ili pevačicu. Hteli su neku ekskluzivu, samo ne znam što su izabrali mogu muža koji nije iz javnog sveta. Nismo ni on ni ja ništa uradili, u suprotnom sve bi se drugačije odvijalo“ – rekla je Cakana.

Mnogi govore da je pevačica radila estetske zahvate na svom telu, ali zapravu su unuci ti koji nju čine mladolikom.

„Ja često umem da se našalim i da kažem da sam ugradila nešto u sebe pa izvadila. Zapravo, to nije istina. Moju šalu često svi shvate ozbiljno. Nisam ništa radila na sebi, da jesam ja bih to javno priznala. Na kraju krajeva vidite i sami. Nemam ništa protiv toga, čak bih i vrat malo sredila. Držim do toga da se ne ugojim i trudim se da budem uvek vesela. Ja se svakodnevno družim sa mojim unučićima koji su već veliki i oni mi daju tu neku specifičnu energiju i duh. Njbitnije je ono kako se osećate u glavi“ – rekla je pevačica.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci