[acf field="pre_title"]
TAJANSTVEN

Ćemo: Svoju karijeru ne gradim preko skandala

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Sa pevačom Amelom Ćemanom Ćemom smo iskoristili sunčano popodne za uživanje u lepoj bašti jednog beogradskog lokala. On je samo za DeToxic kamere otkrio kakvi su mu planovi za leto, kao i u čijem društvu provodi vrele dane.

„Imam jedan problem sada kada imam višak slobodnog vremena, a to je da noću ne mogu da zaspim. To mi je i jedna od navika koja je ostala zbog mog posla. U poslednje vreme se ne viđam sa mnogo ljudi zbog korona virusa, nego pozovem one najbliže drugove i šetam sa njima. Obišao sam ceo Novi Beograd. Izađem negde oko 11 sati uveče i vratim se u pola 3. To me jako opušta pred spavanje i relaksacija je za mozak.“ – rekao je pevač.

Ono što je poznato za njega jeste da svoju karijeru nikada nije gradio preko skandala, a o svom intimnom životu retko kada priča.

„Prava pesma uvek nađe put do slušaoca, tako da nisam neko ko gradi svoju karijeru i ugled preko skandala. To mene ne zanima. Kao što u drugim profesijama ima toga ima i u mojoj branši, a ja nisam taj tip koji će da uradi nešto kako bi dopreo do javnosti. Ja sam osoba koja živi kroz trenutak, time se vodim i u životu, ali i u poslu“ – rekao je Ćemo.

Oktrio nam je da od svog muzičkog pravca neće odustati uprkos novom trendu koji se plasira.

„Najezda je tih novih muzičkih pravaca, a svi misle da sam ja protivnik toga. Zapravo nisam, podržavam i Džalu i Bubu, kao i Senidu, ali se jednostavno ne pronalazim u tome. Oni su vrhunski u tome što rade, kao što sam ja vrhunski u svom pravcu. To nikako ne treba mešati.“ – rekao je Amel.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci