[acf field="pre_title"]
SPREMILA TRI NOVE PESME

Aleksandra Bursać: „U sledeću godinu ulazim spremna“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačica Aleksandra Busrać svojim raskošnim talentom je osvojila srca publike. Retko kada se u javnosti pominjala zbog skandala, a uvek se trudila da svoj privatni život sačuva za sebe. Sada je končano stala pred naše kamere i otvorila nam je dušu. Lepa brineta istakla je da se konačno posvetila sebi.

„Sada kada imamo toliko vremena, posvetila sam se sebi. Ranije sam non stop radila i nisam stizala. Brinem dosta o svom izgledu, a pogotovo o licu jer znamo da imamo problema zbog teške šminke. Sve je u našim glavama. Promenila sam i boju kosu, konačno sam brineta. Osim toga, dosta toga se promenilo u mom životu. Posvećena sam svojoj porodici, ali mi zaista nedostaje publika i ta energija sa njima. Svakako, svima nama je teška ova godina, a iskreno se nadam da će nam doći bolja vremena“- rekla je pevačica.

Takođe, Aleksandra nam je priznala da je vredno radila na svojoj karijeri i da sprema nešto novo.

„Imam spremne tri nove pesme. Dve su solo, a jedna je duet. Takođe, pripremam mnogo cover-a, a sada kad imam vremena trudim se da u sledeću godinu uđem spremna. Duet će biti sa muškarcem sa kojim sam već radila. Energije su nam se poklopile, a pesma će biti vesela i natera će vas da zaigrate“- otkrila je Aleksandra.

Podsetimo, njen kolega Ljuba Aličić je nedavno pohvalio i uputio reči podrške. Istakao je da je ona jedna od naših najjačih pevačica, kao i da zaslužuje da ima veliki hit.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci