[acf field="pre_title"]
DA LI PEVAČICA NAPUŠTA MUZIČKU SCENU?

Dragica Zlatić: „Ne odustajem od novog biznisa“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačica Dragica Zlatić uvek je raspoložena za druženje sa našom ekipom, ali ovog puta smo izabrali posebno mesto. Umesto druženja u nekom baru, posetili smo jednu hotelsku biblioteku. Razgovor je bio vrlo zanimljiv. Pevačica nam je ispričala zašto ovo mesto redovno posećuje i koja mu je čar.

„Ovo mi je jedno od omiljenih mesta za kuliranje. S vremena na vreme dođem ovde i ono što je super imaju prelepe knjige. Lepo je da se opustiš u ovakvoj jednoj atmosferi u centru Beograda. Mada ja sam neko ko ide iz krajnosti u krajnost. Volim da odem i u onu pravu kafanu“- rekla je Dragica u „DeToxic“ emisiji i dodala:

„Volim da čitam knjige, ali ja sam osoba koja ne pamti nazive filmova i knjiga. Ne volim romane, više čitam istorijske knjige. Nisam odavno zaplakala uz neki film. Navela bih jedan uz koji svaki put plačem, a to je „Note book“ ili kultni film „Titanik.“

Podsetimo, Dragica je nedavno govorila o poslu kom se letos posvetila, a to je branje malina. Sada nam je otkrila da li ima neke planove da, možda u budućnosti, pokrene neki privatni biznis.

„Moram ti priznati da sam u jednom trenutku razmišljala da nađem odgovarajuće zemljište i da posadim maline. Dok sam bila u Čačku 3 meseca, ja sam se posvetila branju malina. Međutim, nisam našla adekvatno zemljište, a nisam želela da po svaku cenu uzimam bilo šta i da mi posao propadne. Ipak ništa neće biti od toga za ovu godinu, ali nisam odustala od toga. Nemam neke komplekse“- istakla je pevačica.

Takođe, mnoge je zanimao njen ljubavni status, a samo za Toxic portal je ekskluzivno govorila o svom novom dečku.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci