[acf field="pre_title"]
S LJUBAVLJU PUBLICI

Alexandra Matrix: „Drago mi je što su drugi našli inspiraciju u meni“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačica Aleksandra Ristić, poznatija kao Alexandra Matrix, nedavno je snimila novi Mashup pod nazivom „Pancir“. Ovo nije prvi put da sarađuje sa Toxic produkcijom, a na snimanju se našla ekipa „DeToxic“ emisije koja je uspela da zabeleži sve. Pevačica je uvek raspoložena za ćaskanje sa nama, a otkrila nam je da je ovaj Mashup poklonila s ljubavlju svojoj publici.

„Ovim se bavim iz velike ljubavi i mislim da mi dobro ide. Ne postoji neki posebni recept, sem da obožavate to što radite. Drago mi je što su drugi našli inspiraciju u meni i to mi imponuje. Mislim da svako radi na svoj način. Videla sam dosta dobrih Mashup-ova. Ne bih pametovala kako i šta treba da se radi jer nema tu mnogo mudrosti“- rekla je Alexandra i dodala kako se nosi sa situacijom oko koronavirusa:

„Situacija nije naivna i svi smo u panici. Ja se trudim da psihički ostanem pribrana i pozitivna u svemu tome. Pronalazim načine kako da sačuvam svoje zdravlje jer od psihe sve kreće. Počela sam da cenim neke stvari koje do sada nismo toliko cenili. Istina je da sam se poželela nastupa, a navikla sam i da putujem. Najviše mi smeta što sam ograničena u tim nekim stvarima koje me ispunjavaju“.

Podsetimo, pevač Nenad Sinđelić Gastoz je ukrstio svoj glas sa Alexandrom Matrix tako što su napravili Mashup koji su nazvali „Kataklizma“. Nema sumnje da je ovaj duet zapalio internet.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci