[acf field="pre_title"]
BUDUĆA MAMA OTKRILA SVOJE ŽELJE

Mia Borisavljević: „Priželjkujem devojčicu“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačica Mia Borisavljević glavna je tema u medijima. Nedavno je pokrenula svoj privatni biznis „Mia body space“, a pre tri dana je obradovala fanove srećnim vestima da je trudna. Njen izabranik i ona već imaju ćerkicu, za koju kažu, da jedva čeka da dobije brata ili sestru. Lepa crnka je u jednom intervjuu otkrila šta priželjkuje i kako se oseća.

„Uskoro ćemo saznati i pol bebe, za neke tri nedelje. Ja iskreno priželjkujem devojčicu, Bojan bi hteo dečaka, a Ema bi htela i jedno i drugo, ali to joj se sada neće ispuniti. I ona se mnogo raduje što će dobiti pojačanje. Pazim se sada zbog korone, vodim računa koliko je god moguće, ali se ne plašim“- rekla je Mia za „Blic“ i dodala:

„Radujem se dolasku novog člana. Samo želim da sve prođe kako treba, te da se mogu posle brzo vratiti publici, koncertima i fanovima. Ovaj period ću iskoristi najbolje što mogu kako bih se posvetila trudnoći i privatnom biznisu koji smo Bojan i ja nedavno pokrenuli „.

Takođe, pre nego što je Mia saznala da je trduna, njeni fanovi su naslutili da je trudna. Ona je gostovala u jednoj emisiji i odgovarala na pitanje publike.

„Ja sam se možda sada naspavala, pa izgledam svežije. Videćemo. Možda mi nešto slute. Volela bih da imam dvoje dece. Dve devojčice. Ja sam tako naručila i za prvo dete. Svi kažu da ona liči na Bojana“- istakla je pevačica.

Mia je ekskluzivno za naš portal otkrila da se odlično oseća i da su svi presrećni, kao i da su morali da ćute tri meseca kako ne bi nešto urekli.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci