[acf field="pre_title"]

Darko Lazić progovorio o dugovima: Čovek sam od krvi i mesa, vratiću pare svima!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Folker Darko Lazić poslednjih meseci bori se sa novinskim natpisima da je, kako mnogi tvrde, svima dužan. Koliko duguje, da li ima novac da plati, šta će da radi i šta je zapravo istina, bez ustručavanja otkrio je pevač u emisiji „DeToxic“.

– Porasli su mi dugovi, nisam još uspeo sve da vratim, ali ne brinem se. Čim počnem da radim vratiću sve, samo da smo mi živi i zdravi, lagano. Bitno da mi je glava na ramenima. Znate, i ja sam čovek od krvi i mesa i zašto ja ne mogu da dugujem pare kao i drugi ljudi. Međutim, radiću i vratiću sve dugove, znate milion i po nije malo, ali vratiću. Na kraju krajeva, šta koga briga koliko ja dugujem i kome? Jel bi trebalo da me ubije neko, stvarno ne razumem – rekao je Darko u našoj emisiji.

Iako je sada loše vreme za pevače zbog trenutne situacije sa koronavirusom i malim brojem nastupa, folker se ne brine i tvrdi da mu je najbitnije da njegovi najbliži budu živi i zdravi. Sve svoje želje je ostvario, ima dvoje prave i zdrave dece i njihova sreća mu je najvažnija, a pusti novac će doći.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci