[acf field="pre_title"]

Godinu dana ljubavi: Bogdana i Veljko danas slave godišnjicu braka

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Na današnji dan, Bogdana i Veljko Ražnatović, izgovorili su sudbonosno da posle dve godine zabavljanja. Na svadbi godine, kako je mnogi nazivaju, bila je pozvana skoro cela estrada, a o venčanju Cecinog naslednika se dugo pisalo i pričalo.

Mnogi su govorili da je ovo svadba decenije, a mladenci su se trudili da ispoštuju što više srpskih običaja.

Kao kruna njihove ljubavi, došao je sin Željko koji je rođen 3.juna, a ponosni roditelji svakodnevno objavljuju fotografije sinčića.

Mnogi maštaju da dožive ljubav kao što je imaju Veljko i Bogdana, a oni koji ih najbolje poznaju kažu da se par odlično slaže. Pošto Cecina snajka nema društvene mreže još uvek ne znamo kako je ona čestitala ovaj prelepi dan svom suprugu, ali Veljko je pokazao svojim pratiocima kako je iznenadio svoju dragu. Na Instagramu je objavio kolaž njihovih zajedničkih fotografija, a izvor blizak paru tvrdi da joj je kupio prelep buket cveća i komad nakita.

Podsetimo, na venčanju decenije Bogdana je nosila Cecinu venčanicu, a svatovi su se prvo okupili u domu Ražnatovića na Dedinju, odakle su krenuli po mladu u njen rodni Titel. Ceca je oduševljena snajkom, kao i Veljkova sestra Anastasija.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci