[acf field="pre_title"]
ISKRENI I PRAVI PRIJATELJI

Dušan Kaličanin i Anja Mit govorili o svom prijateljstvu

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Kada se pomenu glumci Anja Mit i Dušan Kaličanin, zna se da je uvek prisutna dobra energija i zabava. Svojim ulogama osvojili su srca mnogih, a nema sumnje da uvek izmame osmehe na lice. Naša ekipa se ponovo družila sa njima, a oni nisu mogli da nam ne odgovore na neka zanimljiva pitanja. Interesovalo nas je od kada datra njihovo druženje.

„Anja i ja se poznajemo jako dugo, što se kaže od malih nogu. Ja sam stariji od nje, tako da sam pratio njenu karijeru i podržavao dok je još studirala. Upoznali smo se zapravo preko njene mame koja je zajedno radila sa mnom u pozorištu, pa nam se onda pridružila i Anja. Nakon toga je došla i serija „Istine i laži“, a tada smo zaista postali pravi prijatelji“- rekao je Dušan u „DeToxic“ emisiji, a Anja se osvrnula malo na godinu koja je iza nas:

„Godina je bila teška, izazovna i naporna. Takođe, naučila me je da ne mogu u životu sve da planiram, kao i da je sve u mojim rukama. Moram da priznam da ja jesam kontrolfrik za sve stvari pa me je tako naučila da budem staloženija.“

Takođe, Anja se osvrunla i na svoju muzičku karijeru, jer je svima dobro poznato da ima veliki talenat za pevanje.

„Obožavam da pevam i to jeste moja ljubav. Kao što je i ples i gluma. Ja negde kroz moju profesiju sve objedinim i kada god osetim da je dobar trenutak ja se latim mikrofona“- kaže glumica i dodaje da li je poželela neke posebne poklone u novoj godini:

„Zapravo, ja se najlepše osećam kada sama sebi nešto priuštim i kada krčim sama svoje puteve, pa sam odlučila da u ovoj godini bude sebi Deda Mraz.“

O čemu smo još razgovarali sa Anjom i Dušanom, pogledajte u prilogu u okviru članka.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci