[acf field="pre_title"]
ISKRENA

Edita Aradinović: I ja sam nekoga ranila

"Svesno nisam nikada, ali nesvesno jesam, nažalost" - rekla je pevačica.
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Uvek nasmejana, pevačica Edita Aradinović je za našu emisiju pričala kako publika reaguje na njen novi hit „Slobodno me rani“ koji je već nedeljama u trendingu i broji skoro deset miliona pregleda.

„Poslednja moja pesma bila je „Soba“ i veliki je razmak između ove dve numere. Meni je mnogo drago zato što sam promenila malo žanr, otišla sam u neki funk koji je sada svetski popularan. Reakcije su i više nego dobre. Takođe, dosta mojih kolega je počelo da pravi pesme u tom stilu i meni je drago zbog toga, jer jedva čekam da svi malo uplovimo u taj fazon. Privatno to volim da slušam iako to kad nas nije prolazilo nekad. Super je što se sada to vraća.“ – rekla je Edita.

Zanimalo nas je i da li je ona nekada nekog ranila?

„Svesno nisam nikada, ali nesvesno jesam, nažalost.“ – rekla je pevačica.

Tvrdi da sada sve što radi jeste ono što njenom uhu i srcu prija.

„Ja sam pet godina pevala u bendu i svi znaju kako je taj moj put izgledao. To je bio period kada sam radila za nekog i borila se vojnički. Napravim ja sada neki kompromis, ali gledam da sada radim ono što mi prija i uživam u tome“ – rekla je Edita.

Kako Edita odlično izvodi fank, ali i druge žanrove muzike, pokazala nam je za vreme vandrednog stanja, kada je na oduševljenje mnogih održala i koncert za komšije u saradnji sa Toxic produkcijom.

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

Najnoviji članci