[acf field="pre_title"]

Verila se Demi Lovato

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Mlada američka pevačica i glumica Demi Lovato je pre nešto više od dva sata celom svetu objavila da je zaprošena. Njen izabranik je, takođe, pevač i glumac Maks Erik.

Svoju sreću odlučili su da podele sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, ne štedeći najljubavnije reči upućene jedno drugom. Demi je, između ostalog, izjavila da Maksa voli od momenta od kad ga je upoznala i da nikada nije osetila toliku bezuslovnu ljubav, osim one koju su joj pružili njeni roditelji.

„Nikada me ne pritiskaš da budem nešto drugo, osim onog što jesam. Činiš da budem najbolja verzija sebe… Volim te više nego što je moguće rečima opisati i tako sam ushićena što ću s tobom zasnovati porodicu.“ – napisala je Lovato.

Maks Erik je, takođe, rekao da je Demi sve ono o čemu je on oduvek sanjao i da ne može da zamisli više ni jedan trenutak na ovoj planeti, a da mu ona nije supruga.

Demi i Maks su u vezi nešto manje od godinu dana, oboje su uspešni u svojim poslovima, nadamo se da je ovo samo lepa uvertira jedne duge i romantične ljubavne priče.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci