[acf field="pre_title"]
PRAVI PROFESIONALAC

Stoja: Velika sam podrška mladim kolegama

"Imamo mnogo kvalitetnih pevača i pevačica koji se bore na pravi način" - rekla je Stoja.
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačica Stoja Novaković je pre izvesnog vremena za našu emisiju pričala o tome kako podržava mlađe kolege, ali i da sa svojim kolegom Radišom Trajkovićem Đanijem pravi najluđe žurke.

„Razlog zbog kojeg mislim da Đani i ja pravimo najluđe žurke jeste taj jer oboje nismo normalni. Kada to kažem, to je u pozitivnom smislu. Drugari smo dugo godina, imamo iste pesme i tu pozitivnu energiju, a mladi to osete. To je ono što im treba.“ – rekla je Stoja kroz smeh.

Stoja dodaje da su Đani i ona veliki profesionalci i da im od mladih kolega niko ne smeta, šta više smatra da naša estrada ima mnogo kvalitetnih pevača, koji uz to i dobro izgledaju. Takođe, snimaju dobre pesme, posao shvataju ozbiljno i bore se na pravi način.

U rodnom Perlezu provodi dosta vremena, pa nam je pevačica otkrila kako je komšije doživljavaju.

„Ja tamo jako volim da idem i to svi znaju. To je mesto gde sam se ja rodila i roditeljska kuća koju se trudim da održavam. Gledam da to ostane u tom nekom duhu kao što je nekada bilo. Tamo me doživljavaju kao drugaricu, druga, sestru i uopšte nemam osećaj da sam pevačica nego normalan građanin. Kada previše radim, taj seoski život mi dobro dođe kao odmor“ – rekla je Stoja.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci