[acf field="pre_title"]
ULOGA KOJA JE OSVOJILA SRCA PUBLIKE

Iva Štrljić: „Glumac pripada publici“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Ona je brza, slatka, mnogo priča i zna svaki trač u gradu. Omiljena je dizajnerka među publikom. Ona igra Dijanu Erski u popularnoj seriji „Igra sudbine“, a to je zapravo glumica Iva Štrljić. Bila je raspoložena za druženje sa našom ekipom, pa nam je otkrila kako se oseća, kao i kako publika doživljava njenu ulogu.

„Imam sve razloge da budem dobro jer igram u našoj najgledanijoj seriji „Igra sudbine“ i imam sjajnu ulogu. Svi vole Dijanu Erski, čak sam dobila i nagradu za nju „Beogradski pobednik“ za najbolju glumicu u 2020. godini. Smatram da čovek treba da kaže da je zadovoljan kada mu se takve stvari dogode“- isatakla je Iva u „DeToxic“ emisiji i dodala:

„Sa poslovne strane, ona je stvarno plodonosna i meni je stvarno drago što je to tako. Dobila sam neverovatnu ljubav publike koju intenzivnu osećam. Imam utisak da sam u čvršćem zagrljaju publike nego što sam ikada bila. Uvek volim da naglasim da glumac pripada publici, kao i sve što radim radim za ljude koji me gledaju i njhovu naklonost. Najdraže mi je kada šetam ulicom i ljudi mi priđu da mi kažu kako sam zaista zaslužila takvu ulogu i da žele da me gledaju u svim serijama. Tada shvatite da oko sebe imate ozbiljne navijače“.

Interesantna stvar je što ona u seriji uvek nosi jednu rukavicu, pa nas je zanimalo kako je došla na takvu ideju.

„Razmišljala sam prvo da imam neki šešir na glavi koji će da fascinira sve, međutim to bi odvlačilo pažnju od moje glume. Prvi dan kada sam snimala, naša kostimografkinja mi je dala da stavim jednu rukavicu uz neku kombinaciju i tada mi je sinula ideja da uvek nosim jednu rukavicu. Ono što je najzanimljivije, majke mi svakodnevno šalju svoju dečicu koja nose jednu rukavicu“- ispričala je glumica.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci