[acf field="pre_title"]
SREĆNA PORODICA

Goca Tržan: „Raša moju Lenu doživljava kao svoju ćerku“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Da godinu nisu važne kada je ljubav u pitanju, dokazuje pevačica Goca Tržan koja već 5 godina uživa u ljubavi sa 14 godina mlađim partnerom Rašom Novakovićem. Takođe, njihov brak uvek zaintrigira javnost. Sada je njena ćerka Lena u emisiji „Moj savršen brak“ prvi put progovorila o svom odnosu sa očuhom.

„Nemam neki osećaj da mi nije kao pravi roditelj, jer živimo zajedno devet godina i normalan nam je odnos. Znam da se oni vole i koliko god oni mene nervirali, oni su ipak roditelji i to je normalno“- rekla je Lena i dodala:

„U nekim stvarima je možda i prestrog, ali u većini je ovako super. Nije da mi nešto brani i da me mnogo smara oko nekih stvari, ali možda nekad i pretera, ali kapira. Ne smaraju oni mene uvek u svakom trenutku, ja volim da provodim vreme sa njima i kao svaka normalna porodica smo“.

Goca Tržan
Foto: Instagram

Podsetimo, Goca je nedavno u jednom intervjuu otkrila da se Lena i Raša odlično slažu, kao i da je on gleda kao svoju ćerku. Istakla je da njena ćerka nema kontakt sa svojim biološkim ocem.

Supružnici su odlučili da kroz svoju emisiju „Moj savršen brak“ prikažu realnu sliku njihovog odnosa, kao i probleme sa kojima se sreću.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci