[acf field="pre_title"]
PO DRUGI PUT TATA

Momčilo Otašević progovorio o roditeljstvu

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Godina koja će uskoro biti iza nas nije baš najsjanija. Veliki broj naših poznatih ličnosti nisu zadovoljne finansijskom situacijom, jer su mnogi poslovi zbog epidemije koronavirusa stali. To nije slučaj kod glumca Momčila Otaševića. Kako ističe, on se ove godine ostaviro i na emotivnom i na poslovnom planu. U novembru se glumac, po drugi put, ostvario u ulozi oca. Srećni roditelji su dobili sina po imenu Jakša. U jednom intervjuu otkrio je da li se sve odigralo po planu i kako se sada osećaju.

„Više i ne znaš kad će beba da se rodi, jer doktor kaže jedan termin, dok ultrazvuk “prognozira” drugi. Kad je Jelena ušla u deveti mesec, datum više i nije bio važan, a Jakša je rođen sa 3.700 grama. Od početka su nam lekari govorili da je “dve nedelje veći”, i upravo toliko je požurio. Još mi je sve neobično. Bebe su toliko male i krhke da čovek poželi samo da uživa gledajući ih“- rekao je glumac za „Alo“.

Takođe, ispričao je kako su se odlučili za ovo ime, a priča je zanimljiva.

„U našim glavama on je od početka bio Jakša. Pitao sam se šta se desi sa osećanjima kad ti se rodi drugo dete, da li se tada ljubav koju gajiš prema prvom deli. Sada znam da nema deljenja, već dupliranja. Kad sam dobio Mašu, rekao sam da je osećaj neuporedivo lepši nego što sam mogao da zamislim na osnovu tuđih priča, a sada kažem da je sve isto, samo puta dva“- istakao je Momčilo.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci