[acf field="pre_title"]
ISKRENO O REP SCENI

Ivan Ivanović Đus: „Moje vreme tek dolazi“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pre više od mesec dana reper Ivan Ivanović Đus je imao veliki povod za slavlje. Naime, po drugi put se ostvario u ulozi oca jer je dobio ćerkicu Stašu. On je bio gost na Toxic televiziji i našoj ekipi je otvorio dušu. Iskreno i bez dlake na jeziku, pričao je o trenutnoj situaciji na rep sceni.

„Pre svega, hvala vam što ste me ugostili u ovom prelepom ambijentu, zaista izgleda svetski. Što se tiče naše rep scene, pojavilo se dosta mladih izvođača, kažu, moje vreme je prošlo, a ja mislim da je tek došlo. Pomislili su da sam se povukao, a ja sam zapravo sve vreme radio u studiju“- rekao je reper i dodao:

„Držim se onog starog principa rada. Ranije je sam proces pravljenja pesama bio potpuno drugačiji nego sada. Danas klinci rade na svoj način, ja tako ne mogu. Imam još uvek taj svoj princip rada i smatram da sve dok ima tog starog kova rep scena će opstati. Sve je već izlizano, a ponovo se vraća taj „old school“ fazon. Mladi hoće sve i odmah. Oni su kao šampanjac koji se otvori i iscuri, a ja sam više za onaj koji se čuva 50 godina“.

Takođe, otkrio nam je kako se snalazi u najbitnijoj životnoj ulozi-ulozi tate.

„Slavilo se kada sam dobio Stašu. Ovakvu žurku ću pamtiti dugo. Mnogi mi pričaju da je drugačije kada imaš ćerku, a ja već vidim po njenom karakteru da će biti prava gospođica, ali i drčna“- istakao je Đus.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci