[acf field="pre_title"]
OBRADOVALI PUBLIKU

Lexington band ponovo na sceni!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Koronavirus je još uvek prisutan, mere opreza su pojačane, ali se život polako vraća u normalu. Publika je jedva čekala da se otvore vrata pozorišta i bioskopa, ali i da se zaigra uz omiljeni bend. Tako je došao red da se organizuje i prvi festival. Pre nedelju dana na Adi se održao Music week festival na kome su učestvovale mnoge naše zvezde, a među njima se našao i Lexington band. Momci iz benda su za „DeToxic“ emisiju pričali o tome kako su se proveli i kakvi su im utisci nakon što su posle velike pauze stali pred publiku.

„Drago mi je što malo mere popuštaju, ali imamo neke informacije da će opet doći do zatvaranja. Bez obzira na to, volim što smo večeras ovde, što se ponovo družimo sa publikom posle dosta vremena i nekako nam je sve ovo trebalo. Mnogo nam je sve ovo nedostajalo, jer je to zapravo naš način i ritam života posle 20 godina, tako da nam je sve ovo vrlo čudno i neobično“ – rekao je frontmen benda Bojan Vasković.

„Volim što se na našoj muzičkoj sceni pojavljuju neke nove zvezde. Evo na primer, za Angelinu sam čuo i pojavila se sa nekoliko novih i sjajnih pesama i želim joj svu sreću. Uvek je lepo deliti scenu sa mladima, jer gde su mladi tu je i zabave. Mislim da je pod ovim estradnim nebom teško imati konkurenciju, jer svi imaju šansu da uspeju ako su dobri u tome i rade posao na pravi način“ – dodao je Bojan.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci