[acf field="pre_title"]
KAO DŽEJ LO

Milica Todorović zavodljiva i vrela. Novi spot u saradnji sa Toxicom!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Pevačica Milica Todorović posle prelepe balade „Ljubav manje“, ponovo je obradovala publiku novim singlom. I kao što je red posle spore pesme mora da ide jedna brza, Milica je to i učinila. Pesmom „Uno beso“ pokušala je bar na kratko da vrati svoje fanove u toplo letnje vreme.

Kako njene pesme radi već proveren tim, tako je Milica i ovaj spot radila sa Toxic produckijom. Pošto je spot rađen u Hrvatskoj i to na nekoliko lokacija, pevačica je bila oduševljena i prepustila se rukama profesionalaca. Ekipa Toxica i Todorovićeva su snimali dva dana i to na tri različite lokacije, na Hvaru, Pagu i Splitu, a fanovi su prokomentarisali da je ovo jedan od Miličinih najlepših spotova.

Milica Todorović novi spot

Popularna pevačica savršeno se snašla uz latino ritam, a mnogi su je uporedili sa Dženifer Lopez. Milica nije imala problem ni da snimi provokativne scene, pa je čak na snimanju pao strastveni poljubac sa svetski poznatim top modelom Ilijom Kneževićem.

-Maneken u ovom videu je moj prijatelj, svetski top model Ilija Knežević koji se do sada nije pojavljivao ni u jednom spotu naših ili stranih izvođača. On je radio isključivo reklame i modne editorijale u inostranstvu, tako da nam je bilo veoma zanimljivo na snimanju. Imali smo i neke smešne scene s obzirom na to da smo veoma dobri prijatelji, a u spotu smo morali da budemo seksi – objasnila je Todorovićeva.

Ekipa Toxic-a je prokomonetarisala da je lepa Kruševljanka kao i uvek bila odlična za saradnju, a kada nisu radili uživali su u slobodnom vremenu sa njom. Istog mišljenja bila je i Milica koja je otkrila da vreme sa Toxic družinom nezaboravno i da će nastaviti saradnju.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci